Besøk Atlantis i The Conduit 2

Penere pang-pang?

High Voltage jobber med en oppfølger til skytespillet.

Amerikanske High Voltage Software var et forholdsvis ukjent navn før skytespillet The Conduit, og selv om det Wii-eksklusive skytespillet ikke helt levde opp til alle løftene har studioet økt sin profil ved høy produktivitet. De har allerede kunngjort to nye spill (Tournament of Legends og The Grinder), og nå kommer det også en The Conduit-oppfølger.

High Voltage indikerte at de jobbet med noe slikt under årets GDC, og den første informasjonen har nå dukket opp på nettet. Siste nummer av spillbladet Nintendo Power har de første detaljene. Et parnettsider har videreformidlet noen av disse, men da vi ikke har noen offisielle kilder må de foreløpig tas med en klype salt.

Handlingen foregår visstnok på den mytiske øya Atlantis. Hva vi har der å gjøre er uklart, men det loves nye våpen og digre sjefer. Hovedpersonen skal ha fått fingrene i en mekanisk drakt som kan oppgraderes med ulike moduler. Disse kan skjenke ham nye krefter, inkludert evnen til å løpe raskere.

I flerspillerdelen vanker det et nytt klassesystem. Hver klasse skal naturlig nok ha egne styrker og svakheter. Det blir også lokal flerspiller for opptil fire personer på delt skjerm.

Når spillet slippes vet vi ikke, men det skal igjen være Sega som står for utgivelsen.

Siste fra forsiden