Penny Arcade invaderer XBLA

Det kommende Penny Arcade-spillet har blitt bekreftet for Xbox Live Arcade.

Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness er basert på den populære tegneserien Penny Arcade. Vi følger antiheltene Tycho og Gabe i et klassisk eventyrspill med visse rollespill-elementer. Eventyret deres tar dem gjennom en sprø blanding av steampunk, kiosk-horror og H.P. Lovecraft.

Gjennom spillet får du møte mange kjente personer fra tegneserien. Dialogen er skrevet av Jerry Holkins fra Penny Arcade, noe som vil gjør humoren lett å kjenne igjen for lesere av serien. I tillegg er Monkey Island-skaper Ron Gilbert med på utviklerteamet, noe som definitivt lover godt for gåtene og humoren i spillet.

I dag kunngjorde utvikler Hothead Games at Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness er på vei til Xbox 360. Spillet, som er det første i en serie spill basert på den suksessrike tegneserien, vil lanseres over Xbox Live Arcade tidlig i 2008.

Hothead Games forteller at de synes det er veldig spennende å bringe spillet sitt til Xbox Live Arcade-tjenesten, og at de mener digital distribusjon gjør det lettere for uavhengige utviklere å eksperimentere med nye gameplaykonsepter.

Siste fra forsiden