PGR3 ikke lanseringstittel?

Ryktene vil ha det til at Project Gotham Racing 3 ikke kommer til å bli lansert samtidig med Xbox 360.

I følge amerikanske nettsteder som ble invitert til å ta en titt på Need for Speed: Most Wanted har Microsoft gitt Electronic Arts store mengder hjelp for å sikre at Most Wanted blir en lanseringstittel. Folkene hos Electronic Arts Canada skal ha uttalt at ingen av dem trodde Microsofts eget bilspill, Project Gotham Racing 3, skulle bli klart innen lanseringen, blant annet fordi de så det som usannsynlig at de hadde fått så mye støtte fra Microsoft om konsolleierens eget bilspill ville bli klart til lansering.

Disse ryktene støttes delvis opp av kommentarer fra en av produsentene bak Project Gotham Racing 3, Chris Pickford. I forrige ukes European Game Developers Conference fortalte han at utviklerne i Bizarre regnet spillet for å være et "toårsprosjekt", og at de nå hadde brukt 19-20 måneder på spillet. Hvis uttalelsen skal tas bokstavlig, kan vi ikke forvente å se Project Gotham Racing 3 før tidligst i slutten av desember (og som kjent forventes det at konsollen skal lanseres i november).

Vår representant på GCE i Leipzig tok for kort tid siden en titt på spillet, og den versjonen han fikk se virket langt fra ferdig. Dette var imidlertid en versjon fra sommeren, og representerer ikke nødvendigvis hvordan spillet ser ut i dag.

Microsoft selv har til nå vært klare på at Project Gotham Racing 3 skal være en lanseringstittel, og har i flere intervjuer trukket spillet frem som et av de spillene de satser hardt på (sammen med Perfect Dark Zero og Kameo fra Rare) i lanseringsperioden. Dermed er det klokt å, som vanlig, ta de nyeste ryktene med en liten klype salt.

Siste fra forsiden