Phantasy Star Universe-beta på Xbox Live

Phantastiske nyheter for Xbox 360-eiere: Nå kan dere teste Phantasy Star Universe gratis (vel, i alle fall nesten).

Sega har kunngjort at de går i gang med en åpen betatesting av Xbox 360-versjonen av Phantasy Star Universe, som gir spillere mulighet til å prøve en del av onlineverdenen vi får tilgang til i dette kommende MMORPG-spillet for 360 og PC.

Betaklienten har nå blitt lansert for nedlastning over Xbox Live, og selve betatestingen vil i følge planen vare til 18. oktober. Betaklienten (som er på litt under én gigabyte) vil være tilgjengelig for nedlastning i to dager fra nå av, så ikke vent for lenge med å laste den ned.

Betatesten er helt gratis, men er kun tilgjengelig for de som har en aktiv Xbox Live Gold-konto (kverulantene der ute kan med andre ord argumentere for at det ikke er gratis likevel, men du slipper i alle fall unna den månedlige avgiften som må betales om du kjøper spillet).

Et potensielt problem for de som vil delta i denne betatestingen er at Microsoft kommer til å ta ned hele Xbox Live-tjenesten i opp til 24 timer den kommende tirsdagen. Dette gjør de for å forberede systemet på "noe kult", som de for øyeblikket ikke vil snakke om.

Phantasy Star Universe finner du ut mer om på spillets offisielle nettsted, hvor du også får alle de nødvendige detaljene om betatesten.

Siste fra forsiden