Phantom-konsollen avslører spill

Tvilen om at Phantom-konsollen er ekte begynner å svinne. Nå har Infinium Labs frigjort en liste over spill som skal bli tilgjengelig på konsollen.

Listen over distributører Infinium Labs skal samarbeide med, og de spillene som skal lanseres til konsollen, finner du på det offisielle nettstedet. Listen inkluderer over 500 spill spredt over 60 forskjellige distributører. En imponerende start.

Eller er det egentlig det? Mange av spillene på listen er egentlig ganske utdatert og klare for billighyllen. Listen består mer eller mindre utelukkende av eldre PC-spill, noe som kan gjøre det vanskelig for Phantom-konsollen å selge. Hvorfor velge et konsoll som kun kjører eldre PC-spill?

På listen finner du en menge barne- og undervisningstitler, eller såkalt "edutainment". Infinium Labs har tidligere vedkjent det faktum at de sikter mot familier, blant annet ved å gi foreldre stor kontroll over hva barna kan spille via operativsystemet. Blant distributørene Infinium Labs skal samarbeide med er Atari, Capcom, Take Two, Ubi Soft og Strategy First.

Det har lenge vært sådd tvil om Phantom-konsollen og selskapet bak, Infinium Labs, er ekte. Disse teoriene begynner å bli langt færre enn før, og denne listen, samt samarbeidet med de ulike distributørene bør tilsi at konsollen er en realitet. De siste dagene har maskinen blant annet blitt vist frem på CES-messen i Las Vegas, men mange av de fremmøtte klagde over lite informasjon og hemmelighetskremmeri.

Siste fra forsiden