Phantom-konsollen har blitt vist

Skeptikere gled dere. Den mystiske konsollen Phantom har nå blitt vist til øyenvitner, men produsentene slo den aldri på!

I disse dager går CES-messen (Consumer Electronics Show) av stabelen i Las Vegas. Og der troppet også karene i Infinium Labs opp for å vise den myteomspunnende Phantom-konsollen. Selv mener de at dette vil bli det nye superkonsollen, men skeptikerne har sin svært fortjente tvil.

På showet viste de frem konsollen, men de skrudde den visstnok aldri på. I følge nettstedet Eurogamer, kunne de fremmøtte få øye på blant annet fire USB-porter, nettverksport og kabelmodem, i tillegg til utganger for RCA-audio og S-video. Phantom-konsollen har visstnok også en enorm vifte på baksiden.

Det har vært mye skepsis rundt Phantom-konsollen, og dette skal være første gangen noen har virkelig sett den med egne øyne. Konspirasjonsteoriene har vært mange, og flere tror at det hele bare er en stor svindel. Blant annet lover produsentene at spillere skal kunne låne spill over bredbånd, samt kunne spille av spill fra samtlige andre konsoller.

For godt til å være sant? Det gjenstår fremdeles å se.

Siste fra forsiden