Phantom-produsent i rettstvist

Infinium Labs, produsentene av den beryktede Phantom-konsollen, er nå på full vei inn i rettssystemet.

Infinium Labs skal angivelig ha gitt nettstedet HardOCP ti dager på å fjerne artikkelen som setter selskapet i særdeles dårlig lys. For en stund siden kom nettstedet med urovekkende opplysninger om både Infinium Labs og dets eier, Timothy M. Roberts. Den tok blant annet opp Roberts dårlige fortid og hvordan Infinium Labs så ut som en ren løgn.

Nå går Infinium Labs ut og sier dette er oppspinn og at det skader selskapets rykte og svekker dets markedsposisjon. Selskapets president, Kevin Bachus, sier til pressen at artikkelen er falsk og at den skaper et bilde av at selskapet prøver å svindle publikum.

I følge Bachus har HardOCP fått ti dager på å fjerne artikkelen fra deres nettsted, ellers vil det bli satt i gang en rettsforfølgelse. Dette er i følge Bachus nødvendig for å opprettholde et troverdig og direkte forhold med forbrukerne. Om HardOCP kommer til å gjøre som Infinium Labs sier er derimot usikkert.

Sjefredaktøren for HardOCP, Kyle Bennett, har svart på tiltalen fra konsollprodusenten. I følge ham selv har nettstedet kontaktet Infinium Labs og bedt om å få vite hvilken informasjon i artikkelen som er ukorrekt. Infinium Labs har enda ikke svart, og Bennett la også frem saksdokumentet de har mottatt fra selskapets advokater.

Siste fra forsiden