Pikmin 4

Pikmin 4 kommer til Nintendo Switch i 2023

Åtte år etter at Shigeru Miyamoto sa spillet nesten var ferdig.

Det var i 2015 at Nintendo-veteranen Shigeru Miyamoto avslørte Pikmin 4. Den gang fortalte han at spillet nesten var ferdig utviklet, men så hørte vi knapt noe mer til det – før nå.

We do it!
Nintendo

Tirsdag kunne Nintendo fortelle at gåteløsespillet Pikmin 4 skal lanseres til neste år. Utvikleren bekreftet slipplanene under sin nyeste Direct-sending, med en kort trailer for spillet.

Videoen – som du ser over – viser et bitte lite glimt av den neste Pikmin-opplevelsen. Det er ikke mye å gå på her, men kameravinkelen hinter kanskje om at vi skal plasseres litt nærmere bakken denne gangen.

Pikmin 3 gjorde for øvrig comeback på Nintendo Switch for to år siden, under navnet Pikmin 3 Deluxe. Den oppussede utgaven fikk en svært god mottakelse av vår anmelder, som mente opplevelsen fortsatt holdt seg svært godt.

– Deluxe-utgaven er minst like bra som det var da det ble gitt ut for sju år siden. Spillet så fantastisk ut i 2013, og det ser om mulig enda bedre ut denne gangen. Detaljrikdommen er høy, fra frøene på jordbærene, til struktur i blader og skvulp i vann, skrev Håvard Hofstad Ruud den gang.

LES OGSÅ: Breath of the Wild-oppfølgeren heter The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom »

Siste fra forsiden