Pikmin 4 er straks ferdigutviklet

Nintendo har jobbet med oppfølgeren i skjul.

Nintendo

I et intervju gjort med Eurogamer bekreftet Nintendo-legenden Shigeru Miyamoto at Pikmin 4 er under arbeid. Intervjuet ble gjort i juli tidligere i år, men har vært holdt tilbake på grunn av en sperrefrist.

I tillegg til at hage-strategispillene har en ny oppfølger i vente, kunne også Mario-skaperen meddele at det ikke er så lenge igjen til vi kan se det selv:

– Spillet er faktisk veldig nært å bli ferdig. Pikmin-gruppen jobber alltid med det neste Pikmin-spillet, forteller Miyamoto.

Pikmin-serien ble veldig godt tatt i mot da den debuterte på GameCube i 2002. Siden den gang har serien holdt seg i et positivt lys hos fans. Det siste spillet i serien, Pikmin 3 til Wii U, syntes vi var svært godt.

Wii U eller NX? Eller kanskje 3DS?

Pikmin 3 introduserte nye Pikmins. Hvor mange nye vil vi møte i Pikmin 4?

Miyamoto hadde lite å si vedrørende hvilken konsoll spillet vil komme til, så her kan man bare spekulere. Vi vet at Nintendo jobber med en ny konsoll, foreløpig navngitt NX, men ingen informasjon om maskinen vil bli gitt før neste år.

Da Pikmin 3 kom til Wii U mente vi det grafikkmessig var noe av det beste Nintendo hadde gjort, så en bør ikke stryke Wii U av listen riktig enda.

Det kunne også vært interessant å se denne serien i håndholdt versjon, men da er det nok å forvente at opplevelsen ville blitt en smule visuelt og teknisk nedgradert fra det vi fikk servert i 2013.

Hva syns du? Burde Nintendo vente og levere Pikmin 4 på NX, eller få det ut på Wii U så snart det er klart? Eller kanskje Captain Olimar har godt av å strekke litt på bena og bli med deg ut av huset på 3DS?

Les også: Shigeru Miyamoto forklarer hvorfor Wii U ikke slo an som forventet.

Siste fra forsiden