Pirataction på Wiiware

Ta sikte og fyr

Her er informasjon om Pirates: The Key of Dreams for Wiiware.

I dag lanseres Nintendos Wiiware-tjeneste i Europa med seks titler. Flere spill er under utvikling, og britiske Oxygen Games har nå fortalt litt om deres første bidrag til til netttjenesten, Pirates: The Key of Dreams.

I Pirates: The Key of Dreams får du kjøre piratskute og skyte deg gjennom piratflåter. Du er en marineoffiser som leker pirat for å få has på den fryktede piraten Svartskjegg, men du er også på jakt etter Drømmenøkkelen, en sagnomsust skatt med en farlig forbannelse knyttet til seg.

For å klare deg mot de mange hissige piratene du støtter på må du oppgradere skuta med bedre våpen og mannskap. Mannskapet skaffer du ved å plukke opp skipsbrudene sjømenn, og de kan så hjelpe deg med å gi skipet ditt bedre ildkraft, panser og bevegelighet. Våpenutvlaget består blant annet av raketter, sagblader og flammekastere.

I tillegg til å jakte på pirater kan du også utfordre kamerater til skyteoppgjør på bøljan blå. Opptil fire stykker kan spille mot hverandre i flerspillerdelen, og de vågale kan prøve seg på turbomodus, som visstnok skal gjøre spillet en god del tøffere.

Pirates: The Key of Dreams ble tidligere kunngjort som et av de første spillene til Wiiware-tjenesten, og det er ventet at det dukker opp om kort tid.

Siste fra forsiden