Pitbull Syndicate med to nye spill

Pitbull Syndicate jobber med to nye bilspill; et som ser ut til å minne litt om Driver-serien, og et som låner litt fra TrackMania og Stunt Car Racer.

Det første av Pitbull sine to spill er Automaniacs, et anarkistisk spill hvor vi får følge historien til to biltyver. De har akkurat fått "jobb" hos den lokale banditten Virgil Finley, og blir nå tatt med på en reise som til tider vil være mørk og kynisk, men også humørfylt og morsom. Det fortelles ikke så mye om selve gameplayet, annet enn at det er oppdragsbasert, noe som indikerer at det vil minne om Driver- og GTA-spillene.

Det andre spillet heter Over the Top, og tar for seg en virkelig ekstrem bilsport der løpene foregår på berg- og dalbane-aktige baner med massevis av hopp. Banene er dessuten laget av treverk, og ser ut til å kunne ødelegges ved kraftige sammenstøt.

Begge spillene kjører på en ny spillmotor ved navn k9 Game Engine, som blant annet kommer med en sofistikert "streaming"-teknologi som tillater enorme spillmiljøer, et avansert fysikksystem og et system for datastyrte motstandere som tillater over 100 biler samtidig, alle med sine egne adferdsmønstre.

Det er ikke klart hvilke plattformer spillene kommer til og hvem som skal gi dem ut (men Pitbull forteller at de samarbeider med en utgiver om minst et prosjekt).

Siste fra forsiden