Pitfall Harry svinger seg igjen

Krokodiller og lianer

Activision er til høsten klar med nok et spill basert på klassikeren Pitfall!

Pitfall! er en kjent og kjær gammel plattformklassiker. Konseptet er enkelt. En liten mann løper gjennom jungelen og svinger seg i lianer på jakt etter skatter. Spillet var i sin tid en av de mest populære på salige Atari 2600, men serien har mistet litt av populariteten i senere tid.

Activision har nå offentliggjort at de vil utgi Pitfall: The Big Adventure til Wii. Edge of Reality står for utviklingen, og de var også studioet bak det forrige spillet i serien: Pitfall: The Lost Expedition.

Vi loves over 60 brett å utforske, samt rikelig med aggressivt dyreliv og ugjestmilde innfødte å hanskes med. Spillet vil også benytte seg av bevegelsesfølsomheten i Wiimoten, som blant annet vil kunne brukes til å svinge i lianer.

– Pitfall er en av de mest legendariske seriene i TV-spillenes historie, så vi er ser frem til å slippe en ny utgave eksklusivt til Wii. Hva er vel mer moro en å bruke Wiimoten til å svinge seg i en liane over blodtørstige krokodiller som den kule retro-figuren Pitfall Harry?, spør Activisions Dave Oxford i pressemeldingen.

Pitfall: The Big Adventure kommer ut til høsten i statene. Det er foreløpig ikke nevnt noe om en europeisk lansering.

Siste fra forsiden