Planet Zoo

Planet Zoo skal by på den mest autentiske dyrehage­simulatoren noensinne

Teamet bak Planet Coaster har avduket sitt neste spill.

Frontier Developments, studioet bak Planet Coaster, Jurassic World Evolution og Zoo Tycoon, dro denne uken sløret av sitt neste simulatorprosjekt. Planet Zoo skal lanseres en gang på høsten, og utvikleren lover oss en høyst realistisk opplevelse.

– Mest autentiske dyrene i spillhistorien

Hvert dyr er unikt, med egne behov for omgivelser og sosial omgang.
Frontier Developments

I en pressemelding forteller Frontier at teamet har snekret sammen de mest autentiske dyrene som noensinne har eksistert i et spill. Hvert dyr – enten det er en løveunge, en elefant eller en sjiraff – er et unikt individ som tenker, knytter bånd med både andre dyr og dyrepassere og som har egne behov.

– De bryr seg om omgivelsene sine og om hverandre, med komplekse behov knyttet til både miljø og det sosiale. Du må pleie dyrene gjennom deres liv, studere og passe på hver art og sørge for at de trives, samtidig som du hjelper dem med å oppfostre fremtidige dyregenerasjoner, lyder spillets beskrivelse.

Ved siden av et fokus på dyrenes velferd skal det selvfølgelig handle om å bygge en park som tiltrekker folk. Gjennom en lengre kampanje får spillere bryne seg på flere oppdrag, som tar dem til ulike deler av verden og byr på varierte utfordringer med valg og konsekvenser.

De som heller vil konsentrere seg om det kreative, kan boltre seg i spillets sandkassemodus. Frontier lover et omfattende byggeverktøy, og alt du skaper kan deles med andre dyrepassere over hele verden.

– Dette er dyrehagesimulatoren vi har ønsket å lage i mange år. Vi utfordret oss selv til å bygge videre på spillene vi har laget tidlgiere, samt å videreføre arven fra klassikere som Zoo Tycoon. Vi tar alt vi har lært fra vår fortid og fokuserer på moderne verdier for å lage vårt beste simulatorspill noensinne, forteller Jonny Watts, kreativ leder for Frontier.

Planet Zoo utvikles kun for PC.

Her på bruket lot vi oss imponere av Planet Coaster.
Frontier traff blink med fornøyelsesparksimulatoren, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden