PlanetSide vil stjele verdensrekorden tilbake

Håper å få til minst 1100 spillere samtidig i en PlanetSide 2-kamp.

Sony Computer Entertainment

I 2012 overtok svenskutviklede Man vs Machine tronen som det spillet med flest spillere pålogget i en FPS-kamp. Med 999 spillere ble den daværende Guinness-rekorden på 399 spillere knust.

Etter å ha mistet rekorden for drøyt to år siden, ønsker fangruppen PlanetSide Battles i samarbeid med Sony prøve å innta tronen igjen med Planetside 2. Datoen er 24. januar. Interessant nok var det forløperen til Planetside 2 som hadde rekorden før Man vs Machines

Intense robotkamper.

PlanetSide Battles er en gruppe som blant annet holder egne PlanetSide-arrangementer. Gruppa håper at rekordforsøket vil bestå av omtrent 1 100 spillere.

Kampen vil foregå på Jaeger-serveren i form av en kamp mellom tre fraksjoner. Det er mulig å melde seg på arrangementet via Reddit, men det er ikke garantert at man får plass. Å ha muligheten til å strømme kampen på Twitch eller er troppfører, vil øke sjansene for deltakelse, skriver gruppa.

Snart i beta for PlayStation 4

PlanetSide 2 er gratis massivt online førstepersonskytespill til PC, og kom ut i 2012. En versjon til Playstation 4 er under utvikling. Spillet er satt til fremtiden, der tre fraksjoner kriger om territorier på planeten Auraxis. Det støtter over tusen spillere på én server. Til forskjell fra andre førstepersonskytespill har spillet kun én modus og ingen lobbyer. Spillet er på 24 timer i døgnet, og er et av de mest spilte gratisspillene. En lukket beta for PlayStation 4 starter 20. januar.

PlanetSide 2 er faktisk ett av gratisspillene man bruker mest penger på:
Så mye brukte vi i snitt på de største gratisspillene i 2013 »

Siste fra forsiden