Plants vs. Zombies til XBLA

Plants vs. Zombies til XBLA

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nesten ut av ingen plass kom Plants vs. Zombies for drøyt et år siden. Spillet som kan beskrives som en særdeles sjarmerende vri på Tower Defense-sjangeren tok både kritikerne og spillerne med storm. Her hos oss fikk spillet en knallsterk nier. Bak suksessen sto utvikleren Popcap Games, som tidligere også har gjort det stort med Bejeweled-serien.

Plants vs. Zombies finnes per i dag til både Windows og Mac OS X. I tillegg eksisterer det mobilutgaver til Apples Ipad, Iphone og Ipod Touch. Og nå får også Xbox 360-eiere kose seg med buskevekster og zombier. Det har lenge florert rykter om at spillet vil ta turen til Xbox Live Arcade, og nå har det altså blitt bekreftet. Spillet vil slippes til XBLA "tidlig i september", med en pris på 1200 MS poeng.

Som det også har versert rykter om, vil XBLA-utgaven bli noe feitet opp i forhold til utgaver på andre plattformer. Totalt vil det være syv moduser, inkludert to nye flerspillermoduser. I tillegg kommer også tolv såkalte "achievements" og 21 minispill.

De nye flerspillermodusene vil la spillere samarbeide om å bekjempe zombier, eller spille mot hverandre i "en ekte Plants vs. Zombies-utfordring". Avsluttende avsløres det også at grafikken på XBLA-utgaven vil bli noe skarpere.

(Kilde: CVG.com)

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen