Plattformaction til Xbox Live Arcade

NinjaBee har kunngjort Cloning Clyde, et unikt actioneventyr for Microsofts Xbox Live Arcade-tjeneste. Samtidig har Microsoft fortalt at de har fått flere japanske selskaper til å støtte tjenesten.

NinjaBee har allerede lansert det fornøyelige strategispillet Outpost Kaloki X til Xbox Live Arcade, og nå har de kunngjort sitt nyeste prosjekt; Cloning Clyde. Dette sideskrollende plattformspillet beskrives som et fullstendig unikt eventyr- og hjernetrimspill, som bringer en ny mening til begrepet schizofren.

Cloning Clyde foregår i en sprø tegnefilmaktig verden, og lar deg spille som en rekke muterte variasjoner av Clyde, hver med sine egne unike egenskaper. Blant annet kan du spille som "Chicken-Clyde", "Frog-Clyde" og "Sheep-Clyde". Spillet lar deg dessuten velge mellom hundrevis av Clyde-kloner.

To spillere kan samarbeide på samme konsoll, og om samarbeid ikke er en egenskap du og vennene dine setter høyt, kan fire stykker kjempe mot hverandre. Alternativt kan du gå på nett og spille med opp til åtte andre mennesker. Cloning Clyde kommer med 40 kooperative brett og seks arenaer.

Microsoft har forøvrig nylig kunngjort at de har fått med seg en rekke japanske utviklere for å levere spill til Xbox Live Arcade. Til å begynne med vil Namco Bandai gi ut Pac-Man og Galaga for systemet, men etter hvert vil det dukke opp spill fra SNK Playmore, Konami, Hudson, Yuke's og D3 Publisher. Forhåpentligvis blir disse tilgjengelig for vestlige kunder også.

Siste fra forsiden