Playstation 3 hacket?

Mannen som i sin tid knakk Iphone, påstår nå å ha gjort det samme med PS3.

Navnet George Hotz var på manges lepper da hackeren tilbake i 2007 var blant de første som klarte å knekke Apples da nye motedings, Iphone. Siden den gang har det vært relativt stille rundt aliaset "geohot", men via bloggen til hackeren dukket det nylig opp noen svært spennende nyheter.

Geohot påstår nemlig at han har hacket Sonys Playstation 3 og alt som nå gjenstår er å reverse all programvaren konsollen bruker, ettersom han nå påstår å ha full tilgang til konsollens komponenter. Hackeren sier han har brukt så lite som fem uker på å knekke konsollen og gir honnør til Sony som klarte å lage et system som overlevde i over tre år før det ble hacket.

Avsluttende sier hackeren at han ennå ikke vil gi ut noen bevis på at han faktisk har klart bragden, noe han begrunner med at han ikke vil gi Sony muligheten til å se hva han har gjort. I tillegg påstår han at teoretisk sett er opplåsningen hans umulig å fikse, men er antageligvis svært enkel å gjøre betraktelig mer komplisert.

Om hackeren faktisk har klart å låse opp konsollens indre organer er det utvilsomt noe som får store ringvirkninger: Det hviskes i det stille om at Sony har presset hardt på spillutviklere ved å argumentere om at deres konsoll er den eneste konsollen det ikke kan lages piratkopierte spill for, nå kan det være at det er en sannhet som tilhører fortiden.

(Kilde: blogspot.com)

Siste fra forsiden