Destruction AllStars

PlayStation 5-lanseringsspillet Destruction AllStars utsatt til neste år

Blir gratis med PlayStation Plus.

Destruction AllStars blir likevel ikke et lanseringsspill for PlayStation 5. Sony og utvikler Lucid Games har flyttet actionspillet ut av november, og satser i stedet på slipp en gang i februar 2021.

Utsettelsen er heller ikke den eneste endringen i lanseringsplanene for Destruction AllStars. Som Sonys sjef for produktutvikling – Pete Smith – kunne fortelle skal spillet nå inkluderes i PlayStation Plus-abonnementet på PlayStation 5, i et forsøk på å nå ut til flere.

– Destruction AllStars er et flerspillerspill som er på sitt beste når du konkurrerer på nett med spillere fra hele verden. Vi vil at så mange som mulig skal få oppleve kaoset på PlayStation 5, og det finnes ingen bedre måte å oppnå det enn å gi bort spillet til våre PlayStation Plus-medlemmer, forklarte Smith.

Via den offisielle PlayStation-bloggen melder Sony at Destruction AllStars vil være tilgjengelig gratis via PlayStation Plus i to måneder fra lanseringsdagen. En mer nøyaktig slippdato skal deles til neste uke, sammen med en ny trailer og mer informasjon om alt spillet har å by på.

Sony la også til at alle som har forhåndsbestilt Destruction AllStars, enten digitalt eller fysisk, vil få pengene sine tilbake.

LES OGSÅ: Dette er PlayStation 4-spillene som ikke fungerer på PlayStation 5 »

Siste fra forsiden