PlayStation-sjef inntar Super Time Force Ultra

Figurer fra The Order: 1886 og Journey blir også med når den eklektiske tidsreisen ankommer PlayStation 4 og Vita.

Capybara Games

Gjestefigurer dukker opp i dataspill rett som det er, enten det er snakk om Kratos som slår fra seg i Mortal Kombat, Wolverine som kvesser klørne sammen med Tony Hawk, eller Link bak rattet i Mario Kart 8.

Det nyeste tilskuddet i den ærerike rekken er likevel litt av det merkelige slaget – det er nemlig ingen ringere enn presidenten for Sony Computer Entertainment, Shuhei Yoshida, som nå dukker opp som en spillbar figur i Super Time Force Ultra.

Hovedpersonen fra Journey i møte med gretne dinosaurer.

PlayStation-utgaver lanseres snart

Den smørblide japaneren blir selvfølgelig eksklusiv i de kommende PlayStation-utgavene av spillet, som ifølge utvikleren slippes «veldig snart». Der vil han rustes opp med en slagkraftig smarttelefon og raketter i form av en uendelig mengde positive Twitter-meldinger.

Sir Galahad befinner seg på feil side av 1886.

Med seg får han også den navnløse hovedpersonen fra Journey, som bruker skjerf og smidighet for å bekjempe spillets fiender, samt Sir Galahad fra The Order: 1886, som tyr til litt mer tradisjonelle våpen.

Super Time Force Ultra er en utvidet utgave av Super Time Force, et spill hvor humor og tidsreiser står i sentrum for en kaotisk actionsmørje. Ved å spole fram og tilbake i tid kan man utnytte kreftene til et bredt utvalg figurer, først og fremst for å hamle opp med dinosaurer og dødsroboter hvorhen man befinner seg i verdenshistorien.

Vi anmeldte Super Time Force i anledning Xbox Ones Norgeslansering, og var da svært positive til spillets todimensjonale krumspring:

«Hver periode er stelt i stand på sin helt egen måte, med passende tematikk, grafikk og fiender. Det pikselerte utseendet gjør seg veldig godt, og er på mange måter med på å forsterke spillets allerede knallsterke sjarmfaktor. Alt dette legger opp til at det er vanskelig å ikke like Super Time Force, noe som også bunner i spillets solide konsept.»

Super Time Force Ultra er ikke det eneste indiespillet på vei til PlayStation 4:
Magiske Journey lanseres på konsollen i sommer »

Slik ser det altså ut når Shuhei Yoshida må rekruttere Sony-figurer i STFU.

Siste fra forsiden