Plukk opp BioWare-spillet Jade Empire helt gratis nå

EA gir bort det kritikerroste rollespillet på Origin.

EA

Bare noen dager etter at Red Alert 2 var på Origins gratismeny, trår EA til med en BioWare-klassiker. Det noe uortodokse actionrollespillet Jade Empire er gratis til alle som er kjappe nok til å plukke det opp. Alt man trenger å gjøre er å laste det ned i klienten eller via Origens nettsider.

Jade Empire.

Jade Empire skiller seg ganske kraftig fra de fleste av BioWares rollespill. Med en asiatisk setting som setter kampsport og mystikk foran sverdbruduljer og drageild.

Dessuten er fokuset mer på sanntidskamper heller enn turbaserte terningkast. Særlig da det først kom ut i 2005 var spillet rimelig annerledes enn den da vante BioWare-formelen.

I spillet fikk du ta på deg rollen som en av seks figurer for så å utforske oldtidens Kina. BioWares karakteristiske dialog og omfattende historier er tilstedeværende, men strukturen var mer åpen enn i selskapets andre spill på den tiden.

For nesten åtte år siden gikk det rykter om at en oppfølger var på vei, men så langt har vi ikke sett snurten av noe nytt.

EA har det siste året jevnlig gitt bort spill gjennom tjenesten i en kampanje de kaller On the House. Fra før av har spillere fått Dragon Age: Origins, Sim City 2000, Dead Space, Peggle, Wing Commander 3 og mange andre.

Vi anmeldte det 10 år gamle spillet da det kom ut.
Jade Empire fikk heder og ære av oss »

Siste fra forsiden