Sikre deg Red Alert 2 og utvidelsespakken helt gratis

EA gir bort strategispillet på Origin igjen.

EA

OPPDATERING 30. november 2015: EA har nok en gang gjort Red Alert 2 og utvidelsespakken Yuri's Revenge gratis på sin spilltjeneste Origen. Alt du trenger å gjøre er å sikre deg spillet på Origins nettsider, eller fra klienten.

Opprinnelig sak følger.

De siste årene har EA støtt og stadig gjort noen spill gratis på nettbutikken Origin. Nyeste gratisgodbit er Command & Conquer: Red Alert 2 og utvidelsespakken Yuri's Revenge.

Hør på denne først, så kan du laste det ned. (Video: SoundTracks)

Alt du trenger å gjøre for å sikre deg spillet er å logge inn på Origin og sikre deg spillet fra klienten, eller direkte fra Origins nettsider. Spillet vil være tilgjengelig gratis en stund, men som alltid vet vi ikke helt når EA stenger slusene.

Utgiverhuset har tidligere gjort spill som Theme Hospital, Ultima VIII: Pagan og SimCity 2000 gratis via programmet «Origin Spanderer».

Command & Conquer: Red Alert 2 var et av de siste spillene Westwood jobbet med før de ble stengt ned i 2003. I spillet får vi se en alternativ virkelighet der de allierte og Sovietunionen går til krig mot hverandre.

Det de fleste sikkert likevel husker best er de merkverdige mellomsekvensene mellom oppdragene, spilt inn med kjente og ukjente skuespillere.

Serien falt betraktelig i anseelse etter Red Alert 2.
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight ble slaktet av oss »

Siste fra forsiden