Ultima VIII: Pagan er gratis akkurat nå

EA fortsetter sitt «Origin spanderer»-tilbud.

EA

Det nyeste spillet i «Origin spanderer»-katalogen er Ultima VIII: Pagan – seriens kanskje sorteste får. Spillet koster vanligvis 49 kroner, men er tilgjengelig kostnadsfritt i en liten stund fremover.

«Origin spanderer» er et tilbud der EA gir bort kjente og ukjente spill til nettplattformen sin, Origin, med jevne mellomrom. Tidligere har vi fått spill som Theme Hospital, Battlefield 3, Plants vs. Zombies og Syndicate fra utgiverhuset.

Ultima VIII: Pagan fikk en del kritikk.

Ultima VIII: Pagan er riktig nok ansett som et av seriens mindre treffsikre spill. Da rollespillet kom i 1994 fikk det mye pepper for alt fra historie til noen merkverdige hoppe-mekanikker. Serieskaper Richard Garriott fortalte i etterkant at spillet ble gitt ut minst tre måneder for tidlig, og at han ofret alt for å gjøre aksjonærene til lags.

Som med alle andre Origin spanderer må du ha en Origin-konto for å dra nytte av tilbudet. Har du det, er det bare å legge spillet i køen før det forsvinner fra porteføljen, og å vente spent på neste spill. EA bruker å legge ut et nytt spill hver måned, men det er ikke et klistret tidsskjema å spore.

Forgjengeren ble faktisk ansett som et av tidenes beste rollespill.
Les vårt tilbakeblikk på Ultima VII: The Black Gate »

Siste fra forsiden