PODKAST: – Game Boy Advance-spill ser overraskende bra ut på Wii U
Podkast
(Bilde: Nintendo, Rad Crew.)

Rad Crew

– Game Boy Advance-spill ser overraskende bra ut på Wii U

Derfor tar Rad Crew for seg de fem ypperste spillene på håndholdtkonsollen.

Etter å ha ligget brakk i godt over seks år nå, har Game Boy Advance plutselig havnet i rampelyset igjen. Den håndholdte konsollen har rukket å bli 13 år gammel, men det er først nå i april at Nintendo har valgt å puste støvet av spillbiblioteket. Når Wii U nå får en jevn strøm med Game Boy Advance-spill kan en ny generasjon få oppleve håndholdtklassikerne fra det tidlige 2000-tallet. 

Avansert Game Boy

Advance Wars får skryt.
Advance Wars får skryt.Bilde: Nintendo

Rad Crew feirer den nye given med å liste opp sine fem Game Boy Advance-favoritter – en liste som enkelte garantert vil finne kontroversiel. Podkast-«head honcho» Jostein Hakestad har også fått tid til å prøve ut spillene som fikk en nylansering, og storkoser seg med tilbakeblikket – særlig med Advance Wars og Metroid Fusion.

Med seg i studio har han Are Ness Fløgstad, Kenneth Jørgensen og Stian Askeland. Kvartetten loser deg gjennom stort og smått utenom Game Boy-land også. Stian har for eksempel lagt sin elsk på Blizzard-kortspillet Hearthstone, Kenneth er godt i gang med å bygge sin egen arkademaskin og Are har bladd litt i spillbunken og spilt HD-utgaven av Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Det gjør Metroid Fusion også.
Det gjør Metroid Fusion også.Bilde: Nintendo

Noen nyheter blir det også tid til denne gangen. At kultspillet Outcast kan få en ny versjon er noe gjengen har merket seg, men at Uncharted-forfatter Amy Hennig nå har montert skrivemaskinen sin hos Visceral Studios er også et tema. 

Her er ukens Rad-meny:

  • De fem beste Game Boy Advance-spillene (00:03 - 00:29)
  • Nyheter (00:29 - 00:44)
  • Diskusjon om Game Boy Advance-spill på Wii U (00:47 - 00:57)
  • Prat om Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD (00:57 - 01:02)
  • Gjengen snakker om Kerbal Space Program: ARM (01:02 - 01:08)
  • Diablo III: Reaper of Souls-tråden tas opp igjen (01:08 - 01:16)
  • Hearthstone er et bra kortspill (01:16 - 01:23)
  • Kenneth forteller om arkadeprosjektet sitt (01:23 - 01:28)
  • Helt til slutt, litt Mario Kart 8-snakk (01:28 - 01:34)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side

Det er produsert 168 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew, 3. april 2014
Rad Crew, 27. mars 2014
Rad Crew, 20. mars 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen