Pokémon GO – en milliard nedlastninger

Pokémon GO har blitt lastet ned én milliard ganger

The Pokémon Company

Etter at Pokémon GO tok verden med storm da spillet ble lansert for tre år siden, virket det som en spillet sakte, men sikkert forsvant fra alles lepper. Å kalle spillet dødt er nok likevel en overdrivelse – ikke bare kommer det stadig nytt innhold til Pokémon GO, men nå har det også nådd en relativt sinnssyk milepæl: én milliard nedlastninger.

Ja, du leste riktig: Pokémon GO har blitt lastet ned en milliard ganger, altså av omtrent en syvendedel av jordens befolkning. Selv om en andel av nedlastningene antagelig kommer fra spillere som har flere kontoer og telefoner, er dette fortsatt et enormt tall.

Nyheten kommer fra via det populære Pokémon-nettstedet Serebii, som har fanget opp informasjonen i en av Niantics nye, japanske trailere for det populære mobilspillet.

Stadig nytt innhold

Én av grunnene til at spillet stadig blir lastet ned, er antagelig det faktum at utviklerne i Niantic stadig oppdaterer opplevelsen med nytt innhold. Spillet får jevnt og trutt nye monstre på besøk, nye hendelser spillere kan utforske og nye elementer man kan interagere med.

Siden lanseringen i 2016 har Pokémon GO for eksempel fått tre nye pokémon-generasjoner, gymkamper, vennekoder, byttemuligheter, raids, jevnlige utfordringer knyttet til legendariske monstre, og mye, mye mer.

Fikk du med deg: Niantic prøver også å lage mobilspill av Harry Potter »

Siste fra forsiden