Pokémon Go har fått nye monstre

Nå kan du blant annet finne Pichu, Togepi og en Pikachu-nisse.

Mandag lanserte Niantic en ny oppdatering til Pokémon Go, som endelig lar trenere begynne jakten på et ferskt parti med lommemonstre. Det skriver utvikleren på sine nettsider.

Må klekkes ut

Togepi og Pichu er blant de nye Pokémon Go-monstrene.
Niantic

Introduksjonen av andregenerasjons-Pokémon til mobilspillet begynner bokstavelig talt smått, og foreløpig er bare babyer som Pichu og Togepi tilgjengelige. Disse må klekkes ut fra egg, og kan ikke finnes ute på tur, forteller Niantic:

– Trenere får muligheten til å klekke ut disse og mange andre Pokémon som opprinnelig ble oppdaget i Johto-regionen i Pokémon Gold og Pokémon Silver. Disse er de første av flere Pokémon som kommer til Pokémon Go i løpet av de neste par månedene.

I traileren for oppdateringen – som du kan se ovenfor – kan det virke som de nye monstrene kun finnes i femkilometerseggene, men medlemmer av nettsamfunnet The Silph Road melder om funn av baby-Pokémon i hver av de tre eggtypene.

Pikachu-nisse

God jul.
Niantic

Som tidligere med Halloween og Thanksgiving skal Pokémon Go også markere at det snart er jul. Niantic ringer høytiden inn med en ny lasteskjerm for spillet, og trenere vil i tillegg kunne finne en Pikachu med nisselue.

Pikachu-nissen kan dukke opp på helt tilfeldige steder i spillet, akkurat som vanlige monstre. Han er imidlertid kun tilgjengelig frem til 29. desember, og dersom du ikke klarer å fange ham før den tid har du mistet sjansen.

De nyeste Pokémon-spillene byr på litt mer tradisjonell monsterjakt.
Les vår anmeldelse av Pokémon Sun »

Siste fra forsiden