Pokémon Unite

Pokémon-MOBA til Switch i sommer

Se den nye traileren for Pokémon Unite.

Nintendo

Pokémon Unite er et gratis MOBA-spill basert på lommemonsteruniverset til Nintendo. Spillet ble opprinnelig avduket i fjor sommer, og nå – ett år senere – er lanseringsplanen omsider klar.

Pokémon Unite.
Nintendo

Med en ny trailer for opplevelsen forteller Nintendo at Pokémon Unite kommer til Nintendo Switch allerede neste måned. En nøyaktig dato ble ikke bekreftet, men det blir altså en gang i juli.

Mobilversjoner er også underveis, men disse kommer først i september. Utvikler TiMi Studios – kjent for Call of Duty Mobile – lover full støtte for kryssplattformspilling, mellom Nintendo Switch, iOS og Android.

Lagbasert Pokémon-kamp

I Pokémon Unite velger du og fire lagkamerater hver deres Pokémon å spille som. Deretter er det ut på slagmarken for å fange og bekjempe monstre, i tillegg til å knerte så mange motstandere som mulig for å samle opp poeng.

Underveis stiger man i nivå og får muligheten til å utvikle sin Pokémon og gi den nye egenskaper. Jo sterkere man blir, jo kjappere kan man sanke poeng og laget med flest poeng når tiden renner ut utropes til vinner.

LES OGSÅ: Åpen verden-spillet Pokémon Legends Arceus slippes i januar »

Siste fra forsiden