Pokémon Unite

Pokémon Unite er et mobilt MOBA-spill fra Arena of Valor-utvikleren

Pokémon låner mye fra Dota- og League of Legends-sjangeren i sitt nye spill.

Etter å ha hatt spill i et mangfold av sjangre tidligere, tar nå Pokémon-serien sitt første steg inn i MOBA-sjangeren med Pokémon Unite. Spillet kommer til mobile plattformer og Nintendo Switch, og blir et gratisspill. Man kan spille på tvers av plattformene. En slippdato er ikke klar.

Pokémon Unite.
The Pokémon Company

Du kan se avdukingen i videoen over, sammen med en kamp der Pokémon-sjef Tsunekazu Ishihara samler ni andre spillere til slagmarken.

I Pokémon Unite velger du hvilken Pokémon du vil spille på et lag med fire andre, og leder den gjennom nedsabling av motstanderlaget. Målet er å ha kontroll over punker på kartet.

Pokémon Unite.
The Pokémon Company

Underveis kan man slåss mot og fange ville Pokémon på kartet, og bruke disse i kamp. Etter hvert når lommemonsteret nye nivå, får nye ferdigheter og utvikler seg. Vinneren er den som har hatt mest kontroll innen tiden løper ut.

Det er TiMi Studios som står bak det nye spillet – et kinesisk studio som har spil som Arena of Valor, mobilversjonen av Playerunknown's Battlegrounds og Call of Duty Mobile i porteføljen. Studioet eies av spillgiganten Tencent.

LES OGSÅ: Et nytt Pokémon Snap-spill er på vei »

Siste fra forsiden