PopCap-samling til konsoll

Snart vil PopCap lansere spillsamlinger for Xbox 360 og PS2, med spill som Bejeweled 2 og Astropop.

Hvis du eier en Xbox 360 som er koblet opp mot nettet, har du allerede mulighet til å kjøpe en rekke populære spill fra PopCap Games over Xbox Live Arcade. Nå lanserer det amerikanske spillselsapet snart en samleplate som heter PopCap Arcade Volume 1, slik at de som ikke har anledning til å kjøpe spill over Xbox Live også kan få ta del i moroa.

Pakken inneholder Bejeweled 2, AstroPop, Feeding Frenzy og Zuma. Hjernetrimspillet Bejeweled 2 er nok det mest kjente spillet i denne pakken. Her er poenget å fjerne fargerike edelstener fra spillbrettet ved å matche edelstener med samme farge. Som de andre spillene i pakken er Bejeweled 2 enkelt å lære, men overraskende vanedannende.

PS2-eiere kan også se frem til en liten spillsamling fra PopCap, men denne er ikke like omfattende som versjonen for Xbox 360. Pakken heter PopCap Hits Volume 1, og inneholder Bejeweled 2 og Astropop. På andre siden av Atlanteren skal disse to pakkene lanseres før jul, og forhåpentligvis får spillene en snarlig utgivelse også her i Europa.

Siste fra forsiden