Portal 2 er ferdigutviklet

Portal 2 er ferdigutviklet

Den etterlengtede oppfølgeren er snart klar for salg.

Det vesle action/hjernetrimspillet Portal ble en stor suksess da det kom ut som en del av The Orange Box i 2007. Her fikk vi leke med teleporteringsportaler, i en serie stadig mer intrikate miljøer hvor vi måtte bryne oss på utfordringene til den sjarmerende, men ikke helt snille datamaskinen GlaDOS.

Oppfølgeren ble kunngjort som en selvstendig, stor utgivelse i mars i fjor. Da var planen at det skulle lanseres i fjor høst, men som du sikkert har lagt merke til har ikke det skjedd. Det ser imidlertid ut til at den ferskeste utgivelsesdatoen, 21. april, kommer til å overholdes. Spillet er nemlig ferdig, ifølge Valve-sjef Gabe Newell.

Dette blir bra.
Dette blir bra.

Nyheten kom ikke i form av en pressemelding (selv om Valve utvilsomt har en på lager), men i et (i seg selv ganske interessant) foredrag som Newell holdt for en gruppe High School-elever i USA.

– Vi ble akkurat ferdige med Portal 2. Det er stort sett lagt til sengs, og vi venter bare på de endelige godkjennelsene og å få diskene produsert, sa han.

Portal 2 er et av de spillene vi her i Gamer.no gleder oss mest til, og i januar tok vi en titt på den nesten ferdige utgaven. Mikael Harstad Groven lot seg imponere, og tror du vil gjøre det samme:

– Hvis du elsket det første Portal, og ikke er helt venneløs, vil du trolig forgude Portal 2. Det er min påstand etter å ha kjørt igjennom tre brett i oppfølgeren. Spillet gjør det så lekende naturlig og engasjerende å jobbe sammen. Man blir ivrig, prater konstant og ler godt hele tiden. Det er som da laget mitt sparket rumpe i kanonball i gymmen på skolen. Valve har nemlig klart å smelte sammen konkurranseinstinkter, skrytelyst og samarbeid på en glitrende måte.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen