Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Prince of Persia: The Sands of Time kommer ikke til E3

Spillet skal nå lanseres neste år, forteller Ubisoft.

Ubisoft

Nyversjonen av Prince of Persia: The Sands of Time skal etter planen slippes i løpet av 2021. Spillet utsatt på ubestemt tid tidligere i år, men nå har Ubisoft altså fått på plass et nytt lanseringsvindu.

Det nye målet kom frem under en kort uttalelse fra utviklerteamet denne uka. Der forklarte gjengen samtidig at Prince of Persia: The Sands of Time Remake ikke blir å se under Ubisofts E3-show til helgen.

Artikkelen fortsetter under Twitter-bildet.

– Som dere kanskje allerede har lest vil Prince of Persia: The Sands of Time Remake ikke være en del av Ubisoft Forward. Vi gjør store fremskritt mot at spillet skal lanseres neste år, men vi er ikke klare for å dele mer informasjon helt enda. Vi kommer til å gi dere en oppdatering så snart vi er klare.

To utsettelser

Det var under Ubisofts forrige Forward-sending, i september, at Prince of Persia: The Sands of Time Remake dukket opp for første gang. Den gangen var tanken å slippe spillet i januar 2021, men så ble datoen flyttet til mars før spillet ble utsatt igjen.

Oppussingen bygger 2003-spillet opp fra grunnen. Ubisoft har lovet en opplevelse som er så trofast til originalen som mulig, men som likevel introduserer noen moderne løsninger til både kampsystemet og kameraføringen.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake kommer til PC via Epic Games Store og Ubisoft Connect, PlayStation 4 og Xbox One.

Vi likte originalspillet for øvrig svært godt.
Les vår anmeldelse av Prince of Persia: The Sands of Time »

Siste fra forsiden