Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Prince of Persia-oppussingen utsatt på ubestemt tid

Ubisoft trenger enda mer tid for å gjøre klar The Sands of Time Remake.

Ubisoft

Oppussingsprosjektet Prince of Persia: The Sands of Time Remake har blitt utsatt for andre gang. Spillet som aller først skulle ut 21. januar trenger nå enda mer tid i ovnen, forteller Ubisoft, og noen ny dato er foreløpig ikke spikret.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake har ikke fått noen ny slippdato.
Ubisoft

Kunngjøringen kom via en kort uttalelse på Twitter fredag. Der bekreftet utviklerteamet at spillets nye utsettelse var et faktum, ettersom ting likevel ikke var helt klart for slippdato nummer to – som var satt til 18. mars 2021.

– Vi har besluttet å flytte lanseringen av Prince of Persia: The Sands of Time Remake til en senere dato. Den utvidede utviklingstiden vil la teamene våre levere en nyversjon som føles ny samtidig som den holder seg trofast til originalen. Vi forstår at denne endringen kanskje kommer som en overraskelse, og vi kommer til å holde dere oppdatert på fremdriften til Prince of Persia: The Sands of Time Remake, forklarte Ubisoft.

Bygges opp fra grunnen

Prince of Persia: The Sands of Time Remake ble opprinnelig avduket i september, under en av Ubisofts såkalte Forward-presentasjoner. Oppussingen av 2003-spillet bygges opp fra grunnen, og byr på diverse moderniseringer knyttet til både kampsystemet og kameraføring.

Ellers har teamet lagt vekt på å gjenskape originalopplevelsen på en så trofast måte som mulig. Historien, gåteløsingen og parkour-elementene blir de samme, og Ubisoft har også hentet inn skuespiller Yuri Lowenthal for å gjeninnta rollen som spillets titulære prins.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake kommer til PC via Epic Games Store og Ubisoft Connect, PlayStation 4 og Xbox One.

LES OGSÅ: Nylig avdekket video viser kansellert Prince of Persia-spill »

Siste fra forsiden