Prince of Persia til Wii

I følge GameSpot har Ubisoft bekreftet at et Prince of Persia-spill utvikles for Wii.

Mot slutten av forrige arbeidsuke kunngjorde Ubisoft at de er i gang med utviklingen av syv lanseringsspill for Nintendos Wii. Rayman Raving Rabbids og Red Steel hadde vi allerede hørt om, men i tillegg ble spillene Blazing Angels, Far Cry, GT Pro Series, Monster 4X4 World Circuit og Open Season nevnt.

Det franske nettstedet Jeuxpro.com gjenga den offisielle pressmeldingen på fransk, men med én vesentlig forskjell fra den meldingen resten av verden hadde sett: Et Prince of Persia-spill var også under utvikling for Wii, med planlagt lansering mars 2007. Spillere og journalister spekulerte i om Jeuxpro hadde fått tilgang på en tidlig og ikke-godkjent versjon av pressemeldingen, det var tross alt ingen fornuftig grunn til å manipulere en offisiell pressemelding.

I går fikk GameSpot en kommentar fra det franske hovedkontoret, som kunne bekrefte at Prince of Persia-franchisen er på vei til Wii. Men de fortalte at det foreløpig er for tidlig å snakke om spillets innhold, hvordan det utnytter kapasitetene til den spennende kontrolleren eller lanseringsdato. Mest sannsynlig er det snakk om et eksklusivt spill for Wii.

Dermed viser Ubisoft en solid støtteerklæring til Wii, og det blir spennende å om andre utgivere følger opp i tiden fremover. Vi kommer tilbake med mer informasjon om alle disse spillene så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden