Project Gotham Racing 3

Liker du å kjøre uforskammet fort, uten å bry deg om medtrafikantenes liv og helse? Gjør det foran TV-en din i stedet.

Om du har kjøpt Xbox 360 og sikret deg tilgang til Xbox Live, kan du nå laste ned en demo av et av de viktigste lanseringsspillene for Xbox 360, nemlig Bizarre Creations sitt lekre Project Gotham Racing 3. Demoen er på 1,23 GB, så det vil nok ta deg en stund å få den ned på konsollen din, men forhåpentligvis er gameplayet og grafikken verd det.

Demoen inneholder to løp som begge foregår i Tokyo. Det ene er et gaterace med tre runder, og det andre er et løp der du må kjempe mot klokken for å nå ulike punkter rundt om i byen. Demoen inneholder to biler; en RUF CRT "Yellow Bird" og en Ferrari F430.

I omtalen av Project Gotham Racing 3, beskrev vår matglade anmelder Mikael Harstad Groven spillet som en indrefilet av et bilspill, blant annet takket være vanskelighetsgradene, belønningssystemet, kjøremodellen, den lekre grafikken og den fabelaktige fartsfølelsen.

Spillet kommer med over 80 autentiske og lisensierte superbiler, detaljnivået er svært høyt. Alle kommer med fullstendig modellerte dashbord og motorlydene er tatt opp fra ekte eksemplarer av bilene. Det hele foregår i ekte byer, slik som New York og Tokyo.

Siste fra forsiden