Prøv Crysis 2 neste uke

Xbox 360-eiere får straks en eksklusiv flerspillerdemo av skytespillet.

Spillåret 2011 ser ut til å tilby minst like mange og store utgivelser som kremåret 2010, og mange av verdens største utviklere kommer med splitter nye spill i løpet av de neste elleve månedene. Inkludert tyske Crytek.

Dyster by denne New York.

Crysis 2 ligger an til å bli et av årets største skytespill når man ser hvilken popularitet Crysis og avstikkeren Crysis: Warhead oppnådde. Det er likevel bare sunt å utvise en viss skepsis til det aller meste, noe utgiver EA forstår. Derfor velger de nå å slippe en Xbox 360-eksklusiv flerspillerdemo av det kommende spillet den 25. januar.

Denne smakebiten på det endelige spillet vil finne sted i New York, og tar spillere med på en ferd rundt omkring på brettet «Skyline» gjennom to ulike spillmodi. «Team Instant Action» er den første av dem, og dette er enkelt og greit en typisk «Team Deathmatch»-modus. Målet er altså å knerte flest mulig av motstanderlagets menn.

Den andre modusen, «Crash Site», er mer som en futuristisk tolkning av kjente og kjære «Kongen på haugen». Her faller romvesenfartøy ned fra himmelen med jevne mellomrom, og man må være først på åstedet for så å vokte det fra motstanderne en viss tid. Deretter lander neste fartøy på et nytt sted og man gjentar bedriften.

Flerspillerdelen av Crysis 2 utvikles av Crytek UK, tidligere kjent som TimeSplitters-utvikler Free Radical Design. Sistnevnte spillserie mottok strålende kritikk for flerspillerfunksjonaliteten sin, så det er grunn til å tro at dette har potensiale til å bli noe stort.

Crysis 2 utgis 24. mars til PC, Xbox 360 og PlayStation 3. Traileren til flerspillerdemoen ser du under.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!
Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden