Prøv deg som racerbilsjåfør

Elektrofil 2009

Vi tar en kikk på hva du kan gjøre på årets Elektrofilmesse.

Til helgen arrangeres Elektrofil 2009 i Oslo Spektrum. Ettersom vi i Spillverket har en mer enn gjennomsnittlig elektrofil legning, og vi loves et 300 kvadratmeter stort spillrom med mye snacks, småløper vi i samlet flokk fra kontoret og bort til dette dingsenes Mekka.

Årets Elektrofilmesse er åpen for publikum lørdag og søndag, og her kan du få kjørt deg i bil- og flysimulator, prøve en rekke nyere spill samt lure på hvorfor noen kunne tenke seg en støvsuger til 150 000 norske kroner.

Vel innenfor dørene, er dette det første som møter oss. Mario Kart gokarts! Mon tro om vi får lov til å prøve? Akk nei, hverken Mario eller Luigis gokart har bensin innabords, til tross for reservekannene. Om dette skyldes glemsomhet eller at messegulvet er stappet med dyre leker får dere avgjøre selv. Vi biter i hvertfall i oss skuffelsen, og oppdager at det finnes mer moro innenfor rekkevidde.

Vi tar turen innom den gigantiske Playstation-standen, hvor Hege Røe fra Nordisk Film kan fortelle om det nye Buzz-spillet, Buzz! Norgesmester. I forbindelse med lanseringen 6. mai, arrangeres det en onlinekonkurranse, hvor de 32 beste kommer til et norgesmesterskap i Oslo.

Vinneren her vil bli sendt til verdensmesterskapet, hvor man kan stikke av med en splitter ny Mini Morris hvis man har de små grå på plass. Hvis du er av den utålmodige sorten og ikke klarer å vente til spillet lanseres, får du mulighet til å teste triviakunnskapene på Elektrofilmessen nå i helgen, noe du kan se Eirik og Einar demonstrere i videoreportasjen vår.

Finn frem din indre Henning Solberg

Årets store høydepunkt i spillrommet er antagelig racingsimulatoren. Spillverkets representant fikk kjørt et par omganger med den simulerte Ford Focus RS-en, og hilste både på trær, steiner og hjelpemannskap.

Hvis dette ikke er action nok for deg, lover Microsoft fete premier i Guitar Hero: Metallica-konkurransen sin. Still opp alene eller med et helt band, kostymene henger allerede klare for de av dere som ikke har lang puddelfrisyre.

Hvis du stikker nesen ut av spillrommet, kan du i tillegg få med deg god kaffe på Nespresso-standen, en 103 tommer stor flatskjerm hos Panasonic og tvilsomme publikumsfristelser hos Tele2. Messen er åpen kl. 10-18 på lørdag og kl. 12-18 på søndag.

Siste fra forsiden