Konkurranse

Prøv Kane & Lynch 2 eksklusivt

Et utvalg lesere får leke leiesoldat lenge før alle andre.

I slutten av august stifter vi på ny bekjentskap med leiesoldaten Kane og psykopaten Lynch i actionspillet Kane & Lynch 2: Dog Days. Gutta er fortsatt på rømmen, og i oppfølgeren loves vi en intens historie med høy realismefaktor.

Fra enspillerbrettet i demoen.
Flerspiller i Shanghais finansdistrikt.
Røvere på flukt.

Denne gangen er det Lynch som inntar hovedrollen, noe som betyr mer fokus på ville skytekamper. Spillet oppleves som et dynamisk skytespill i tredjeperson, der du enkelt kommer inn og ut av dekning ved et enkelt knappetrykk.

I enspillerdelen følger vi skurkene gjennom to døgn i Shanghai, og presentasjonen er i dokumentarstil, filmet med amatørkamera. Vi loves også flere nye, morsomme flerspillermoduser.

Unik demo 1. juli

Nå gir vi våre leserne tilgang til en eksklusiv Kane & Lynch 2-demo for Xbox 360. Her får vi tilgang på et enspillerbrett og et flerspillerbrett, hvor man kan boltre oss med alle tre flerspillermoduser:

  • «Fragile Alliance» for åtte spillere – Her må spillere samarbeide om å få med seg størst mulig bytte på fire minutter. Du kan også forsøke å stikke av fra gjengen, og ta hele byttet selv. De som dør underveis gjenoppstår som politi, og må prøve å fakke de resterende.
  • «Undercover Cop» for åtte spillere– Samme konsept som Fragile Alliance, men politiet har sendt inn en muldvarp som skal forsøke å stanse røverne.
  • «Cops & Robbers» for tolv spillere – En lagbasert modus der røvere forsøker å beskytte byttet sitt mot politiet.

«Undercover Cop» og «Cops & Robbers» blir ikke demonstrert i noen annen nedlastbar demo før lansering av spillet.

Denne unike Xbox 360-demoen slippes 1. juli, og det er kun et begrenset antall spillere i hele verden som får tilgang. Vi gir bort 100 tilgangsnøkler her på Gamer.no. For å bli med i trekningen må du være fylt 18 år og svare korrekt på følgende spørsmål:

Se trailer for spillet:

Les også
Anmeldelse:
Klarer ikke laste video

Kane & Lynch 2: Dog Days kommer i salg 27. august, for Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Siste fra forsiden