Prøv ut Snake i Costa Rica

Japansk Metal Gear Solid: Peace Walker-demo sluppet til folket.

Storspill som utvikles ene og alene til PSP er en sjeldenhet, men Hideo Kojimas Metal Gear Solid: Peace Walker må i høyeste grad kunne sies å være et av dem. Allerede nå har du muligheten til å få smaken på det vi har i vente, ved å laste ned demoen som ble vist på Tokyo Game Show i september.

Demoen er på japansk, og er på i overkant av 150MB. Det er den samme utgaven som har vært mulig å finne på nettet siden TGS, men først nå kan den lastes ned direkte fra Konamis japanske nettsider – bare følg de store gule knappene, og kopier den deretter til PSPens minnekort.

Peace Walker utspiller seg i tidsrommet mellom Metal Gear Solid: Portable Ops (PSP) og Metal Gear Solid (PS1), og handler om de costaricanske myndighetenes kamp mot en militær gruppering som har slått seg ned i landet.

Spillet vil ha fokus på samarbeidsspilling, og skal blant annet tillate to spillere i alle hovedoppdragene, og opptil fire spillere mot hovedfiendene.

Du lurer kanskje på om også dette skytespillet vil lide under konsollens mangel på to analogstikker – det er det bare en måte å finne ut av.

Spillet utgis en gang i 2010.

(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden