Prøvekjør The Crew på Xbox One og PlayStation 4

Ubisoft tilbyr to gratis timer med bilspillet.

Ubisoft

I forbindelse med den nyeste oppdateringen av The Crew tilbyr Ubisoft en gratis prøveperiode for spillere på Xbox One og PlayStation 4. Nye spillere får to timer til å råkjøre rundt i Ubisofts digitale versjon av Nord-Amerika og kan prøvekjøre alle bilene de får tak i.

Er du fornøyd etter endt prøvetid kan du kjøpe fullversjonen av spillet. Da følger fremdriften din med så du kan fortsette akkurat der du slapp.

Skal du overbevises om å kjøpe The Crew kan to timer likevel bli i snaueste laget. I følge vår anmelder er det først etter noen kjedelige første timer at spillet åpner seg opp.

– Den ellers så klisjéfylte historien begynner å sparke fra seg, og holder drivet i gang stort sett til siste sekund; bilene man får kjøre blir stadig bedre og bedre, merkbart sådan; og verdenen blir større, mer variert og vakrere jo mer man får utforske den, skrev han.

Kjøper du The Crews Vintage Car Pack kan du virkelig råkjøre med stil.

Nye oppdrag og klassiske biler

The Crews nyeste oppdatering, Vintage Live Update, inkluderer fire nye oppdrag og en ny spiller-mot-spiller-modus. I tillegg får spillere nye tilpasningsmuligheter for bilene sine, som for eksempel interiør laget av tre.

Oppdateringen er gratis og blir tilgjengelig for alle nye og gamle spillere på Windows, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 og PlayStation 4.

En bilpakke med klassiske biler som Chevrolet Corvette C2 og C3 kan også lastes ned. Bilpakken er ikke en del av Vintage Live-oppdateringen, så denne må du betale for om du ikke har sesongkort på The Crews nedlastbare innhold.

Det går ikke som smurt for The Crew-konkurrent:
Project CARS ble offer for nok en utsettelse denne måneden
»

Se trailer for den nye oppdateringen.

Siste fra forsiden