PS3 på slankekur?

Bilder fra en kinesisk fabrikk viser det som kanskje er en annerledes og tynnere PS3-prototype.

Playstation 3s design har vært gjenstand for masse debatt. Noen har hevdet den ligner på en svartlakket brødboks, mens andre har sagt at den ser proff og stilig ut. Noe som få strides om er det faktum at konsollen er ganske så stor og tung. En tynn versjon er dermed høyt på ønskelisten til mange gamere. Begge de tidligere konsollene til Sony har fått tynnere og lettere versjoner, og det samme har PSP.

Ett av bildene

Sony har nylig avkreftet at en tynn PS3 er under utvikling, for øyeblikket i alle fall. Men ryktene nekter å dø. En rekke bilder av en redesignet og tynnere PS3 har lekket ut på nettet, og selve bildene, som tilsynelatende er tatt med et mobilkamera fremstår akkurat så lite proffe at de faktisk kan vise seg å være ekte. Bildene ser ut til å være av en prototype, og er visstnok fra en kinesisk elektronikkfabrikk. Hvis dette viser seg å være falske bilder er det noen som har gått til stor umake for å lure oss håpefulle gamere. Prototypen er nemlig svært vellaget, og ser mer eller mindre ferdigstilt ut.

Det tok Sony nærmere fire år å sette sammen den betraktelig tynnere og mer elegante utgaven av PS2, så spørsmålet blir hvor lang tid det vil ta japanerne å komprimere PS3-ens komponenter i noen særlig grad. Denne bragden vil nok ta noen år, og sannsynligvis må prisen på PS3 presses ned før en ny versjon avdukes. Dette har i hvert fall vært tendensen med de to forrige hjemmekonsollene.

(Kilde: 1UP)

Siste fra forsiden