Force Unleashed II-versjon kansellert

PSP-utgaven i vasken

Ett format kan bare glemme den etterlengtede Star Wars-oppfølgeren.

I en kort melding til IGN kan LucasArts bekrefte at Star Wars: The Force Unleashed II likevel ikke kommer til PSP. Versjonen var del av en bred satsning, som etter denne kanselleringen inkluderer PC, Xbox 360, PlayStation 3, DS, Wii og iPhone.

Vi gleder oss.

Vi får ikke oppgitt noen grunn til kanselleringen, men vi skal ikke se bort i fra at det har noe med salgskalkyler å gjøre.

Star Wars: The Force Unleashed kom ut for to år siden, og imponerte oss med mulighetene vi fikk til å bruke den berømmelige Kraften som vi ville. Her spilte vi en lærling av Darth Vader som til slutt fikk ubegrenset makt, og vår anmelder lot seg så absolutt imponere.

Noen nedlastbare pakker senere er altså oppfølgeren rett rundt hjørnet. 28 oktober kan vi atter en gang leke oss i verdensrommet.

Vi kikket på spillet under sommerens E3, og bet oss merke i at intensiteten er skrudd opp et hakk eller to. Fiendene blir flere og større, kampene heftigere og innpakningen bedre. Kan dette spillet slå sin forgjenger og bli det raskestselgende Star Wars-spillet noen sinne?

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden