Quake Champions åpner dørene for testing til helgen

Bethesda inviterer alle til ni hele dager med det frenetiske skytespillet.

Bethesda

Etter flere runder med lukket testing av Quake Champions, er Bethesda omsider klar for å slippe til massene. Fra 12. til 21. mai arrangerer utgiveren en større teknisk test av skytespillet, og alle som ønsker kan delta.

Quake Champions.
Bethesda

I løpet av testperioden kan spillere prøve et utvalg av de ulike figurene og kartene som blir tilgjengelige i spillets fullversjon. Ved siden av innholdet fra de lukkede testene introduseres også en ny lagbasert spillmodus, kalt «Sacrifice Mode».

Med den tekniske testen opphører også kravene om å signere en taushetserklæring for å prøve spillet, forteller Bethesda. Dermed kan spillere fritt dele bilder og videoer av opplevelsene sine.

Inspirert av klassikerne

Med Quake Champions har id Software som mål å kombinere nittitallets frenetiske skyte-action med elementer fra moderne spilldesign. Spillet byr på en rekke forskjellige helter med ulike egenskaper, og i kjent Quake-stil skal spillere få leke seg med et variert og dødelig våpenarsenal.

På Quake Champions' nettsider kan du se en del av innholdet som utvikleren har bekreftet for det endelige spillet, og Bethesda lover å avsløre flere detaljer i løpet av den nærmeste tiden. Spillet blir kun tilgjengelig på PC, men når det skal lanseres er foreløpig uvisst.

id Softwares forrige skytespill fikk mye skryt av vår anmelder.
– Nye Doom er et fantastisk stykke skytespill »

Siste fra forsiden