Quake Champions stuper ut i Early Access neste uke

Flerspillerskyteren introduserer samtidig en spillbar Doom-helt.

DOOM Slayer er skytespillets nyeste helt.
Bethesda

Den hektiske flerspillerskyteren Quake Champions går inn i Early Access den 22. august. Det melder Bethesda på sine nettsider.

Quake Champions byr på hurtige skuddvekslinger.
Bethesda

Utvikler id Software setter dermed punktum for spillets lukkede testperiode, og introduserer samtidig flere brett, funksjoner og den nye, men likevel velkjente helten DOOM Slayer – avbildet over:

– Early Access-utgaven av Quake Champions er selvfølgelig et uferdig produkt, men respresenterer en solid og robust versjon av spillet, med fire moduser, 11 helter og en håndfull brett, forteller studiodirektør Tim Willits.

Mens Quake Champions' fullversjon blir gratis å spille, må man bla opp et par hundrelapper for å sikre seg Early Access-deltakelse. Inkludert i prisen er riktignok «Champions»-pakken, som gir fri tilgang på alle nåværende og fremtidige helter, samt et utvalg av gjenstander til bruk i spillet.

«Free-to-play»

De som venter på at spillet blir «free-to-play» må dermed holde an en stund til, da ingen slippdato foreløpig er bekreftet. Spillere som tidligere har hatt lukket betatilgang kan imidlertid fortsette å spille gratis, både mot hverandre og Early Access-deltakere gjennom Bethesda.net.

Quake Champions blir gratis å spille.
Bethesda

Uansett om man betaler eller ikke, får alle tilgang på de samme brettene og får konkurrere i de samme ligaene. Den eneste forskjellen er hvordan man får tak i nye spillbare figurer.

For de som ikke ønsker å åpne lommeboken blir det fortsatt mulig å kjøpe resten av heltene for spillets egen valuta, kalt favor. Dette gir imidlertid kun tilgang på heltene i en begrenset periode, mens de som bruker ekte penger på heltepakken får dem for evig tid.

Vi prøvde flerspillerskyteren for et par måneder siden.
– Quake Champions er raskt og spennende, skrev vår skribent »

Siste fra forsiden