Bethesda inviterer til testing av Quake Champions

Flerspillerskyteren får lukket beta om noen uker.

Bethesda har annonsert en lukket betatest for det kommende skytespillet Quake Champions, som vil sparkes i gang om noen uker. Utvikleren delte ingen eksakte datoer for betaen, men alle som ønsker å delta kan allerede nå melde sin interesse på spillets nettside.

Quake Champions skal by på frenetiske flerspillerkamper.
Bethesda

Nøyaktig hva man får prøve i løpet av testperioden er foreløpig ikke klart, men betaens trailer – som du kan se over – gir en liten smakebit på de hektiske arenakampene som venter.

Frenetisk action

Quake Champions ble først annonsert på Bethesdas pressekonferanse fra E3 2016. Spillet utvikles av det velkjente studioet id Software – som nylig gav oss Doom – og det er Quake-veteran Tim Willits som leder prosjektet.

Arenaskyteren skal kombinere nittitallets frenetiske skyte-action med diverse moderne elementer, og man får blant annet velge mellom en rekke forskjellige helter med ulike egenskaper, og selvfølgelig et variert og dødelig våpenarsenal. På spillets nettsider kan du se noen av figurene og våpnene som blir tilgjengelige i det endelige spillet, og Bethesda lover å avsløre flere detaljer i løpet av denne uken.

Quake Champions kommer til PC i 2017, men nøyaktig når vi kan vente det er foreløpig ikke annonsert.

id Softwares forrige skytespill fikk mye skryt av vår anmelder.
– Nye Doom er et fantastisk stykke skytespill »

Siste fra forsiden