Quantum Break er snart ferdig

— Ikke lenge til nå, sier PR-ansvarlig for Remedy Entertainment.

Remedy Entertainment

Det ser ut til at Remedy Entertainments nyeste spill, Quantum Break, endelig lanseres i år.

Siden spillet først ble annonsert ved siden av Microsofts Xbox One tilbake i 2013 har utgivelsen av tittelen vært en problematisk affære.

Under Gamescom i fjor annonserte Microsoft at de ville utsette lanseringen av Quantum Break til 5. april, 2016 - tilsynelatende på grunn av kollisjonen med andre store titler som Halo 5: Guardians og Forza Motorsport 6.

Det har ikke vært mye snakk rundt spillet siden og enda en utsettelse så ut til å være en reell mulighet.

Remedy Entertainment

For et par dager siden tok imidlertid PR-ansvarlig for Remedy Entertainment, Thomas Puha, til Twitter og forsikret om at alt går som det skal:

– Ikke lenge til nå. Quantum Break er snart ferdig. Teamet er veldig slitne, men det er inspirerende å se kameratskapet.

Et verdensomspennende tidsdilemma

Quantum Break utspiller seg etter et tidsmaskineksperiment går fryktelig galt og eventuelt fører til døden av vitenskapsmannen William Joyce, som var involvert i prosjektet.

Når broren hans, Jack Joyce, får vite om dette setter han det som sitt mål å forhindre mordet av broren sin og stoppe megakorporasjonen som stod bak eksperimentet, Monarch Solutions.

Remedy Entertainment

I en verden påvirket av ustabilitet hvor tiden stoppes tilfeldig, kan Jack til tross for dette bevege seg fritt og til og med manipulere tiden selv.

Halvt spill, halvt TV-serie

I ulikhet med Remedys foregående spill – som blant annet inkluderer Max Payne og Alan Wake – er Quantum Break bygget opp av tradisjonell spilling og TV-serieepisoder.

Les også
Anmeldelse: Quantum Break

Det hele fungerer slik at på slutten av hvert kapittel følger en 22 minutter lang TV-serieepisode som gir utfyllende informasjon om den andre siden av historien, nemlig Monarch Solutions. Valgene man tar i spillet påvirker utfallene i TV-episodene og kan potensielt avgjøre skjebnen til flere rollefigurer du møter i spillets gang.

Vi så på spillet senest i fjor høst.
Da synes vi Quantum Break virket ambisiøst, og litt forvirrende »

Siste fra forsiden