Podkast

Rad Crew - sesong 9, episode 18

Rad Crew kårer de beste Castlevania-spillene i ukens podkast

Gjengen har også tatt et hopp tilbake til spillåret 2012.

Castlevania: Symphony of the Night er selvsagt på listen.
Konami, Rad Crew

Det er en tid for store forventninger og denne episoden er full av dem. The Witcher 3, folkefinansieringssuksessen Bloodstained og Arkham Knight er bare tre av tingene vi gleder oss til.

Bloodstained slo an, gitt!

Nyheten om at skaperen av Castlevania: Symphony of the Night jobber med et nytt spill fikk oss også til å lage en Topp 5-liste over de beste Castlevania-spillene noensinne.

Men samtidig som vi venter på nye spill har vi også hatt tid til å besøke gamle favoritter – Stian har gått tilbake til Batman: Arkham City, mens Jostein har spilt mye Halo 4. Hvordan er det å gå tilbake til disse spillene 3 år senere?

Her er ukens meny:

  • (04:44 - 29:04) Topp 5 Castlevania-spill
  • (29:04 - 48:18) Nyheter
  • (48:18 - slutt) Wolfenstein The Old Blood, F-Sim Spaceshuttle, Wolfenstein The Old Blood, Halo 4, Batman Arkham City

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 7. mai
Rad Crew, 30. april

Rad Crew, 23. april

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden