Rainbow Six Siege - Showdown

Rainbow Six Siege drar til Det ville vesten i midlertidig modus

I Showdown kjemper to lag på tre spillere om kontroll over Fort Truth.

Ubisoft sparket denne uken i gang en ny midlertidig modus for Rainbow Six Siege. Showdown – som modusen heter – gir spillere en pause fra Sieges høyteknologiske standardkamper, og lar dem i stedet fly løs på hverandre i Det ville vesten.

Tre mot tre

Velkommen til Fort Truth.
Ubisoft

Som utvikleren forklarer i en pressemelding utspiller Showdown-modusen seg på et nytt kart kalt Fort Truth. To lag på tre spillere – ett som angriper og ett som må forsvare seg – kjemper om kontroll over fortet, og til hjelp har de kun benytte seg av haglen BOSG.12.2 og revolveren Magnum LFP586.

I Showdown vil spillere også oppdage en rekke justeringer til brukergrensesnittet, der både informasjon om helse, ammunisjon og siktet på midten av skjermen er fjernet. Videre dropper modusen spillets faste forberedelsesfase, så her gjelder det bare å snike seg inn og skyte på alt som rører seg.

Alle som er med å spille den midlertidige modusen får muligheten til å låse opp et lass med kosmetiske gjenstander. 31 eksklusive gjenstander med western-tema er tilgjengelige, inkludert fullt antrekk og hodeplagg for ti forskjellige operatører.

Showdown er tilgjengelig frem til 16. juli, hvorpå modusen etter all sannsynlighet rir inn i solnedgangen og blir borte for godt.

Et nytt Rainbow Six-spill er også på vei.
Basert på E3-traileren ser det ut til å bli en slags zombieopplevelse »

Siste fra forsiden