Rainbow Six Siege får ny utvidelse neste uke

Introduserer et nytt brett, to nye figurer og flere små endringer.

Ubisoft

Ubisoft har annonsert en ny utvidelse for Rainbow Six Siege, som kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 2. august. Utvidelsen – kalt Operation Skull Rain – introduserer et nytt brett og to nye figurer, samt flere små endringer til spillet.

Til Brasil

Rainbow Six Sieges neste utvidelse heter Operation Skull Rain.
Ubisoft

I Operation Skull Rain går turen til Brasil, der spillere får utforske et helt nytt brett. Brettet er satt til den brasilianske slummen, og vil ifølge Ubisoft by på mer ødeleggelse av omgivelsene enn noe annet Rainbow Six Siege-brett så langt.

For de to nye figurene – Caveira og Capitão – hentet utvikleren inspirasjon fra det brasilianske spesialpolitiet. Caveira er forsvarsorientert, kan snike seg rundt på brettet og har muligheten til å avhøre motstandere for å avsløre motstanderlagets posisjoner.

Capitão skal passe en mer offensiv spillestil, og kan gjøre stor skade med sin armbrøst. Denne kan skyte piler som brenner opp all oksygen innenfor et gitt område, noe som tar livet av spillere som oppholder seg der for lenge.

Spillere som har kjøpt sesongpasset til Rainbow Six Siege vil få tilgang på de to figurene syv dager før alle andre. Absolutt alle som eier spillet vil få tilgang på det nye brettet, i tillegg til en rekke mindre oppdateringer som introduseres i utvidelsen.

Realistisk modus

«Tactical Realism»-modusen skal by på en mer realistisk opplevelse.
Ubisoft

Blant annet introduserer Ubisoft en ny «Tactical Realism»-modus, som byr på en mer realistisk opplevelse. Her vil spillere ikke kunne markere motstanderes posisjoner, man får ingen bekreftelse når man tar livet av en motspiller og bytting av våpnenes magasiner skal være mer realistisk.

Utvikleren bygger også inn et nytt system som lar lag overgi seg i rangerte kamper før kampene er over. Laget som ønsker å kaste inn håndkledet må foreta en avstemning, og dersom et flertall stemmer for å overgi seg er kampen over. Dette må imidlertid skje før kampens tredje runde.

Ubisoft vil avsløre flere detaljer rundt Operation Skull Rain senere denne måneden.

Her på bruket fikk Rainbow Six Siege en god mottakelse.
– En fornøyelig og intens spillopplevelse, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden