Rainbow Six Siege utvider figurgalleriet igjen

Skytespillets neste oppdatering lanseres mot slutten av august.

Ubisoft

Ubisoft tok nylig til sine nettsider for å annonsere de første detaljene for Rainbow Six Sieges neste utvidelse. Pakken, som bærer navnet Operation Blood Orchid, introduserer ett nytt brett, tre figurer – kjent i spillet som «Operators» – og et utvalg nye våpen.

Rainbow Six Siege får snart enda flere figurer.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Noen skikkelige detaljer fikk vi ikke, da utvikleren først planlegger å avsløre disse på Gamescom-messa om noen uker. Slippdatoen ble derimot bekreftet, og Rainbow Six Siege-spillere med sesongpass får tilgang på det nye innholdet 29. august.

Det nye brettet blir tilgjengelig for alle spillere på samme dag, men de uten sesongpass må vente til 5. september på å teste de tre figurene.

Ekstra ekstrainnhold

Operation Blood Orchid er det neste leddet i Ubisofts utvidede innholdsplan for Rainbow Six Siege. Planen var opprinnelig kun ett år med tilleggspakker, men i fjor valgte utvikleren å forlenge sin satsing på flerspillerskyteren.

I 2016 forlenget Ubisoft sin satsing på flerspillerskyteren.
Ubisoft

Lanseringen av den første nye utvidelsen – Velvet Shell – i februar ble imidlertid etterfulgt av nok en endring i planene. Ubisoft droppet pakke nummer to, og fokuserte i stedet på tekniske oppgraderinger for å forbedre spillopplevelsen.

Den prosessen skal nå snart være fullført, og teamet gjenopptar arbeidet med å introdusere nytt innhold til Rainbow Six Siege. Etter Blood Orchid kommer nok en utvidelse i november, som også byr på tre nye figurer, et brett og flere våpen.

Her på bruket fikk Rainbow Six Siege en god mottakelse.
– En fornøyelig og intens spillopplevelse, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden