Rainbow Six: Sieges åpne betatest er utsatt

Oppdatert: Ubisoft melder nå at betatesten er i gang.

Ubisoft

Oppdatering 9:47: Den åpne betatesten er nå i gang, melder Ubisoft i en ny oppdatering på sine nettsider:

– Vi ønsker å takke alle som deltar i denne betaen. Deres tilbakemeldinger hjelper oss å forbedre spillet. Til alle som ikke har kunnet spille enda, vi beklager bryderiet og vi setter pris på deres tålmodighet og forståelse, skriver de.

Hvilke endringer de har gjort for å få has på serverproblemene nevnes ikke.

Opprinnelig sak følger.

Ubisoft har utsatt den åpne betatesten for Rainbow Six: Siege, som etter planen skulle avholdes fra 25. til 29. november, på grunn av problemer med spillets matchmaking-system. Ifølge en oppdatering på utviklerens nettside er arbeidet med å løse problemene godt på vei, men spillet åpnes trolig ikke for testing før tidligst torsdag ettermiddag, norsk tid.

Serverproblemer

Allerede på tirsdag inviterte Ubisoft til nok en lukket betatest for alle som deltok i den forrige runden med testing. Her skal spillere ha opplevd store serverproblemer, både på PC og konsoll, som i de fleste tilfeller hindret spillets kamper i å begynne.

Dette er hva spillere får prøve når betatesten endelig kommer i gang.

Utviklerteamet har identifisert årsaken til problemene og jobber nå med å teste og implementere en løsning. Mens dette pågår er den lukkede betatesten fortsatt i gang, og Ubisoft ber alle med tilgang om å gi dem tilbakemeldinger på spillopplevelsen.

At så store problemer dukker opp mindre enn en uke før lansering er naturligvis en grunn for bekymring, men utvikleren forsikrer om den endelige utgivelsen ikke står i fare for å bli påvirket:

– Husk på at denne betaen er til for nettopp denne grunnen: å finne problemer og fikse dem for å sørge for en lansering som er så stabil som mulig. […] Vi er sikre på at spillet vil fungere som det skal fordi problemet vil bli fikset snart. Derfor vil lanseringen ikke bli påvirket, firsikrer Ubisoft.

Rainbow Six: Siege kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One 1. desember.

Vi oppdaterer saken etter hvert som vi hører mer fra Ubisoft.

Et stabilt flerspillertilbud er spesielt viktig for Rainbow Six: Siege.
Spillet har nemlig ingen enspillerkampanje »

Les også
Anmeldelse: Rainbow Six Siege

Siste fra forsiden