Rainbow Six: Vegas

Nå har Ubisoft lansert en Xbox 360-demo av det nyeste spillet i Rainbow Six-serien.

I Rainbow Six: Vegas foregår handlingen i den verdenskjente byen Las Vegas, som vil bli utsatt for et voldsomt terroristangrep – med mindre du ordner opp. Med revolusjonerende teknologi, lover Ubisoft en gjengivelse av Las Vegas som du aldri før har opplevd, mens du kjemper mot klokken for å unngå fullstendig ødeleggelse av byen.

Den nylanserte demoen er på 477 MB, og de som har prøvd den ser ut til å være veldig fornøyde. Demoen inneholder et oppdrag som foregår i et kasino man mistenker brukes som skjulested for en gjeng terrorister. Du får kommando over to agenter, og kan teste noen av de nye funksjonene i Rainbow Six: Vegas, slik som muligheten til å rappellere ned ytterveggene til en bygning.

Om du skulle befinne deg i Nord-Amerika (og/eller har amerikansk adresse i Live-profilen din), er det dessverre liten vits i å gå inn på Xbox Live for å prøve å laste ned denne demoen. Ubisoft har nemlig gjort en avtale med et amerikansk blad, som gjør at den for tiden kun vil være å finne på disken som følger med bladet.

Siste fra forsiden